zondag 19 augustus 2012

Waarschuwing! Gok-ronselaars actief!


De Nederlandse staat heeft ronselaars ingeschakeld om haar burgers aan het gokken te krijgen. Enkele recruten zijn in het weekend van 18 en 19 augustus in Nijmegen gesignaleerd, maar de kans is groot dat zij ook in andere plaatsen actief is. Niet uitgesloten eveneens acht ik, dat de staat in de nabije toekomst vaker recruten het land in zal sturen om te pogen burgers gokverslaafd te krijgen.

Hoed u tevens voor de gokpaleizen van Holland Casino, welke ook eigendom van de Nederlandse staat zijn. Ondanks een wereldwijd (politiek) besef dat een gokverslaving allerminst bevorderenswaardig is, blijkt de staat der Nederlanden het een lucratieve inkomstenbron te vinden en wel degelijk haar burgers aan te zetten tot dit afhankelijk-makende gedrag.

Advies dezerzijds is, om elkaar onderling te helpen bij dit ziekelijke uitwas van onze overheden, die opnieuw tonen dat het hen meer om euro's dan om het welzijn van ons mensen, levende wezens, te doen is. U kunt elkaar op straat bijvoorbeeld afraden zich te laten strikken door de staat om het pad der gokverslaving op te gaan. U kunt in uw eigen (social) media verslag doen van deze uiterst lage vorm van politiek bedrijven door ook foto's van gok-recruten te plaatsen.

Samen komen we er niet,
Samen zijn we er al lang (:



pepé: lettermenger.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten