donderdag 20 december 2012

gastblOg: OprOep van marjan en kyra meuwissen.



vann8 Ontving ik van marjan en kyra meuwissen het verzOek Om Onderstaande tekst mee te helpen verspreiden.

bij deze:


"Oproep voor liefde en licht op 21-12-2012

Op 21 december worden er over de hele wereld verspreid ceremonies, meditaties, bijeenkomsten en festivals georganiseerd om de overgang naar het nieuwe tijdperk te vieren of te begeleiden. Meer dan 100 miljoen mensen zullen eraan deelnemen en er komen nog steeds nieuwe mensen bij.

Na 26.000 jaar keert onze zon terug in het hart van de Melkweg en dat is het begin van een nieuw tijdperk. Het wordt wel het “Gouden Tijdperk” genoemd. Dat er iets moet veranderen op onze planeet is ons bijna allemaal wel duidelijk, maar hoe… dat weten we niet. We moeten van verdeel en heers naar samen eerlijk delen; van afgescheidenheid naar eenheid en saamhorigheid; van schaarste naar overvloed en van crisis naar wonder. De aarde heeft op ons gewacht om dat wonder te laten geschieden en dat is nu precies wat we zouden moeten doen.


Het idee is het volgende:

Op de avond van 21 december sturen wij om 11.11 u (lokale tijd) allemaal samen in gedachten, door de voeten heen, licht en liefde naar de planeet Aarde en al haar bewoners. Als je dat liever doet kan je de liefde en het licht ook naar een bepaald energiecentrum zoals de tempel van Chichen Itza in Mexico sturen.

Het is belangrijk dat iedereen op hetzelfde moment, hetzelfde doet. Er zal dan een 24 uur durend keten van licht over de wereld gaan. Ik ben ervan overtuigd dat alle deelnemers de liefde zullen voelen en het licht boven hun hoofd zullen kunnen zien.

Deze schijnbaar kleine daad van het doen van een wens van liefde en licht naar moeder aarde en de mensen die erop leven, zal dan een wonder veroorzaken dat nog niemand ooit heeft gezien of er ook maar over heeft durven dromen.


STUUR S.V.P. LIEFDE EN LICHT OM 11.11 u. in de avond van 21-12-2012. Het zal adembenemend zijn!

Bedankt vanuit de grond van mijn hart.

Liefde en licht !

Marjan"


ps.
kyra meuwissen wOrdt genOemd en is te zien Op een filmpje in de blOg "de keizer karelgarage".

Geen opmerkingen:

Een reactie posten