woensdag 24 oktober 2012

ETLeaks: "fascisme".

e x t r a  t e r r e s t r i a l  l e a k s
[berichten Over de planeet aarde, uit het etherische geplukt]


"fascisme"


betekenis.

fascisme is een term uit de pOlitiek die één van de soorten van planeet aardehOmo sapiens, hanteert. 

deze menselijke bestuursvOrm heeft meestal een dictatOr en/Of een dictatOriaal regime als leider(s).
verder kenmerkt het zich dOOr het aanwijzen van een subgrOep binnen de eigen sOOrt, die de OOrzaak zOu zijn van (veel van) de prOblemen binnen de dictatuur / de natie.
dOOr de Overheid wOrdt, vaak in samenwerking met andere natie-bewOners, getr8 de Ongewenste subgrOep uit het begrensde land te vernederen, verdrijven en/Of elimineren.

het begrip fascisme wOrdt niet tOegepast in relatie tOt andere sOOrten die aarde bevOlken.
zO nOemt hOmO sapiens de vergassing / verstikking van de religieuze subgrOep jOden wel fascistisch en de zelfde wijze van dOden niet, bijvOOrbeeld binnen één van de huidige vOrmen van vOedselvOOrziening van de eigen sOOrt: de biO-industrie, tOegepast Op dOOr de mens gegeten andere aarde-wezens.

geschiedenis.

fasces
in menselijk pOlitieke betekenis kent het fascisme haar wOrtels in het rOmeinse rijk, waarbij de fasces zOwel een gevechtswapen was als een symbOOl vOOr de m8 van de rOmeinse leiders en hun leger(s).

OOk het gebied Op aarde dat hOmo sapiens mOmenteel duitsland nOemt, wOrdt in de periOde vlak vOOr en tijdens de tweede wereldOOrlOg een fascistische dictatuur genOemd.

fascisme en de aarde-cultivering dOOr hOmO sapiens.

een Onbekend, maar vermOedelijk klein percentage van de mens is de mening tOegedaan dat het fascisme feitelijk begOn tOen de sOOrt land ging beZZ / bezitten en cultiveren en zich andere aardesOOrten ging tOeëigenen als huisdier en/Of vee,  wat gepaard ging met een zichcel(f) aanwijzen als de heersende sOOrt Op de planeet.
het gegeven dat filOsOOf friedrich nietzsche het begrip übermensch beschreef, wat de duitse dictatOr adOlf hitler en zijn regime gebruikten binnen hun bestuurlijke besluiten en acties, wOrdt dOOr dit percentage van de mens als een argument hiervOOr aangevOerd.
vOlgens hen is de aarde-cultivering dOOr de mens het mOment waarOp die zichcel(f) tOt "übersOOrt" krOOnde.

externe links.





pepé: lettermenger.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten