woensdag 19 juni 2013

"Massale mensenruiming in Rotterdam."

Rotterdam heden nacht.
"ROTTERDAM, 19 juni 2O18 - Na een crisisberaad in de afgelopen nacht hebben de premier en de ministers van Binnenlandse Zaken, Justitie en V.W.S. uit voorzorg de gehele stad Rotterdam geruimd door middel van een precisie-bombardement.
Dit nadat gisteravond bekend werd dat een chinees containerschip de haven was binnengevaren met een vracht, welke besmet bleek met het voor mensen uiterst dodelijke h5n5-virus.

Het besluit werd genomen, daar het de minst ingrijpende en tegelijkertijd de meest effectieve voor de bescherming van het verdere land zou zijn.
De premier: "In ons land hebben wij nooit eerder zo'n moeilijke en dramatische afweging moeten maken. Wij betuigen ons oprechte medeleven aan de nabestaanden van deze noodzakelijke totaal-ruiming van de stad Rotterdam."

Het bombardement is uitgevoerd door de onlangs aangeschafte drones. De minister van Justitie ziet de effectieve operatie als een voorbeeld van het belang van de uiteindelijke aanschaf van deze onbemande vliegtuigen, welke de voorbije jaren vele vurige debatten in de beide kamers teweegbrachten.
Bij de nachtelijke ruiming van Rotterdam heeft dankzij deze drones geen enkel individu de bommen op Rotterdam af hoeven vuren. Daarmee hebben onze drones één of waarschijnlijk meerdere mensen van justitie een levenslang trauma bespaard.

Vanavond om 20:00 uur zullen de koning en koningin en alle volksvertegenwoordigers, inclusief de vooraf wel ingelichte burgemeester van Rotterdam, 2 minuten stilte in acht nemen voor de slachtoffers van deze nationale ramp. Dit zal te volgen zijn op alle TV- en radio-zenders die eigendom zijn van van de staat."

Geen opmerkingen:

Een reactie posten